BBS  Email&MSN: ycl1227@163.com
  
Homepage   |   Power Generation   |   Project Financing    |   Equipments   |   Transmission   |   News   |   Contact    |   services   |   download   |   sitemaps   |   Business Opportunity   |   BBS-Blog   |   Purchasing-agent   |   Exchange Link  

Mail List

E-mail:

Home > Project Financing  - why we sometimes did not reply to your projects for EPC and financing?


 

why we sometimes did not reply to your projects for EPC and financing?

Dear sir,

Here is the general information.

First providing your more good news, after our 3x300MW., 3x600mw power projects in operation, or contracts, we have signed 2.5 billion USD project in south America, 5 billion USD in Africa, another 500 million USD project contract just signed yesterday.
we are here seriously invite you to be our partners work locate there infrastructure projects in power generation, transmission, port, railway, airport, water, telecomunication and other projects.
During the past, some partners only mentioned that they have close connection with project nations' President or Ministers or Prime Minister or Minster of Finance, but never provided documents, so we did not reply or continued wotwork with them. But these who replied with authentic documents to let us evaluate their connection and projects, and then we will sign MOU with then to establish formal work relationship to final contracts and financing closing from China.

Now if you have these mind only can get real supports from these high rank official, we are directing the right road for EPC and financing for the 2011. If you have refer us projects, we will need more detailed documents for each specific project so that we can move forward to the next step.

1. Any approval/formality documents from the government that your projects are the prioritized project for development, and it is fully supported by the President or governemnt departments
2. Any feasibility study and technical design for the projects?
3. Any Letter of Intent or support for applying financing from foreign organization from the Ministry of Finance or other government department?
4. Any documents from the employer that self-fund (15-30%) is ready and seriously to be invested for your projects?
5. Any Authorization letter to you or your partner as agent for the projects from Ministry or President office?
6. Who are the key persons for this project from EPC contract, financing, sovereign guarantee, what is you/your-partners relation with them with detailed background.
7. What is the estimated budget for the epc project.

All project contracts should be signed with us exclusive through negotiation.

We know these documents can not be available in short time, but you should know that they are neccessary step by step.
To our experience, a visit by yourself or your key connection with high rank officials or even President/Ministers' visit to Beijing will greatly increase your success chance,when meeting face by face, we can establish more trust and exchange on how to get substantial result.

Once your projects are positive after evaluation, we will sign MOU with you and then formal cooperation relationship established, to work to EPC contract and financing closing step by step.

you are suggested to visit: Big Project Financing from China Eximbank: http://www.china-power-contractor.cn/Government-finance.html

Genuine GE Gas Turbine and Spare parts: http://www.china-power-contractor.cn/GE-gas-turbine-Spare-Parts.html


MAN HFO diesel Generator and Spare Parts: http://www.china-power-contractor.cn/Diesel-generator.html


http://www.china-power-contractor.cn/Hyundai-5.5mw-to-9.3mw-Gas-Engine-Generator-Sets.html


http://www.china-power-contractor.cn/MTU-Cummins-Perkins-Volvo-Diesel-Generator-from-6kw-to-2400kw.html

Here is a reply to our mails:

PRIORITY PROJECTS FOR 2011 IN XXX FOR EPC CONTRACTING BY NEGOTIATIONS ONLY
Note well:
CONTACT IN GOVERNMENT:  CHIEF ADVISOR TO THE PRESIDENT AND CHAIRMAN OF XXX NATIONAL PETROLEUM CORPORATION: THIS MAN IS NEXT TO THE PRESIDENT (MORE POWERFUL THAN ALL MINISTERS AND EVEN THE VICE PRESIDENT)
COMMENT FROM YOU ON THE 14/DECEMBER 2010:
Now if you have these mind only can get real supports from these high rank official, we are directing the right road for EPC and financing for the 2011. If you have referred us projects, we will need more detailed documents
ANSWER:
 (Please note: CHINA EPC and partners have to arrange to undertake detailed studies for each specific project (as part of the project financing as most projects have not been studied, just like the railways)so that we can move forward QUICKLY to the next step.

1.      Any approval/formality documents from the government that your projects are the prioritized project for development, and it is fully supported by the President or government departments:
ANSWER:
 (OUR COMMENT: In 2011, we will only concentrate on power projects with CHINA EPC and these power projects are already included in the loan package from the government of China to XXX( which our President signed in China(Chief Advisor was there in China with the President of XXX), which CHINA EPC will get by negotiation only.
2.      Any feasibility study and technical design for the projects?
ANSWER:
CHINA EPC has to do this studies ,if not already available. However for power Transmission projects, there is a Master Plan for XXX,which we can arrange to get a copy for CHINA EPC and its partners to choose from.
3.      Any Letter of Intent or support for applying financing from foreign organization from the Ministry of Finance or other government department?
ANSWER:
We, as local partners of CHINA EPC will send in a proposal to Government of the technical and financial  capability CHINA EPC to undertake the captioned projects in XXX
4.      Any documents from the employer that self-fund (15-30%) is ready and seriously to be invested for your projects?
ANSWER:
Chief advisor  and the Ministry of Finance already aware of this self funding
Requirement from China Exim Bank
5.      Any Authorization letter to you or your partner as agent for the projects from Ministry or President office?
ANSWER:
 Any XXXian Company has the right to propose projects to Government __ what is important is the contact to carry it through to final conclusion
6.      Who are the key persons for this project from EPC contract, financing, sovereign guarantee, what is you/your-partners relation with them with detailed background.
ANSWER:Chief Advisor to the president is going to see to the success of any project chosen so far as well honour our promises
7.      What is the estimated budget for the epc project.  ANSWER: About USD 1.0 billion

All project contracts should be signed with us exclusive through negotiation. ANSWER: this is what will be done, only by negotiation

We know these documents can not be available in short time, but you should know that they are neccessary step by step.
To our experience, a visit by yourself or your key connection with high rank officials or even President/Ministers' visit to Beijing will greatly increase your success chance
ANSWER:Our President has already visited Beijing and all these projects are priority to government, when meeting face by face, we can establish more trust and exchange on how to get substantial result.

Once your projects are positive after evaluation, we will sign MOU with you and then formal cooperation relationship established, to work to EPC contract and financing closing step by step. ANSWER: we are expecting nothing but success for this project
NOTE: COMBINED CYCLED GAS THERMAL PROJECT OF ABOUT 600 鈥?1,000MW capacity will be welcomed by the government if CHINA EPC suggest to build it, using XXX鈥檚 own natural gas
 
We expect your total commitment and cooperation ,this time to ensure the success of these projects
 
Sincerely yours




Copyright©2006-2010 Leda Greenpoweer Beijing ICP Reg. No: 10010978
   Fax:0086-10-84568952  E-mail:
ycl1227@163.com